Bet24 Bingo på Bingo Base

Bet24 Bingo

Bet24 har ikke bare odds, Poker og Kasino men også Bingo som er absolutt verdt å besøke. Å spille Bingo hos Bet24 er hverken vanskelig eller komplisert. Du spiller direkte i nettleseren, og det eneste du behøver er en internettforbindelse og en opdatert nettleser (fortrinnsvis med seneste version av Flash Player).

Hvordan kommer jeg i gang?

For å komme i gang med å spille, må du åpne en Bet24 konto og gå til bingolobbyen. Her kan du lese alt om bingoproduktet og de forskellige tlbudene, spill og konkurranser som tilbys. Klikk på Spill Bingoog opprett ditt bingoalias. Når du har opprettet ditt alias, åpnes bingoklienten automatisk. Vanskeligere er det ikke!

Bingo Chat

Når du kommer inn i bingochatten blir du møtt av en vennlig chatmoderator (CM), som vil ønske deg velkommen. CM er der for å sikre at chatrommet er et behagelig og avslappet sted, men vigtigst av alt sikrer de at det er et morsomt sted ved å spille chatspill, hvor du kan vinne ekstra bingobonus. Det er en CM i chatten hver dag fra klokken 08.00-23.00 (09.00 til midnatt i helgen). Hvis du har spørsmål omkring Bingo, kan du spørre CM eller de andre spillerne chatten er en viktig del av samværet og hyggen i bingoklienten.

Bingobonus

Du kan hente en velkomstbonus på 50 kroner – det krever dog at du har foretatt en innbetaling først. Som sagt kan du også vinne bonuser ved å delta i chatspillene i chatten. Hos Bet24 Bingo spilles det Bingo med 75 nummer. For å vinne Bingo må du matche de forskellige mønsterne på brettet. Du kan med fordel benytte funksjonen automarkeing, som sørger for at ditt brett automatisk utfylles i takt med at nummerne åpnes. På den måten får du bedre tid til å chatte med de andre spillerne, spille chatspil, eller prøve et av de mange sidespillene. Av sidespillene vi nevne minislots, BingoBets, spillmaskiner, videopoker, blackjack og roulette.

Bet24 Support

Bet24 har support fra klokken 09.00-21.00 daglig, og det tar som regel mindre enn én time før du får svar.

Övrig info om Bet24

Bet24 blev grunnlagt i 2001 og har siden 2005 vært en del av Modern Times Group MTG AB – den største operatøren innenfor gratis- og betalings-tv i Skandinavia og Baltikum. Bet24 er i dag en komplett spillportal på mer enn 15 forskellige språk, og har aktive kunder i mer enn 70 land. Bet24 har både en Britisk og Maltesisk spillisens, hvilket betyr at gevinstene er skattefrie.

Back to Top